Airbush tattoo


Wat is een Airbrush tattoo?

Een airbrush-tatoeage is een tijdelijk nep-tatoeage. Die met behulp van een spuitpistool aangedreven op lucht, speciale verf en sjablonen wordt aangebracht op de huid.


Airbrush Tattoo verf

Wij gebruiken om een tijdelijke tatoeage te spuiten speciale verf. Dit is een hoog gepigmenteerde, niet giftige carrosserielak op alcoholbasis. Deze is water bestendigd en blijf gedurende 3 tot 5 dagen zitten.


Airbrush Tattoo Stencils

Wij hebben verschillende stencils tot onze beschikking. Wij maken de stencils zelf en testen deze voordat ze tussen de keuze mogelijkheden vallen. Voornamelijk hebben wij stencils van: Pokémon, anime, Marvel , DC, Harry potter en nog meer. Tijdens evenementen en beurzen nemen wij verschillende soorten (afhankelijk van de beurs) mee zodat u verschillende keuzes heeft.  (onderaan de pagina zijn verschillende ontwerpen te bezichtigen.)

Stencil Idee

Heb jij een super gaaf idee voor een tattoo geef het aan ons door.


Airbrush Tattoo Aanvraag

Wij bieden verschillende mogelijkheden. 

Vraag ons :
Bij deze optie rekenen wij op een plaats / ruimte die wij kunnen benutten om airbrush tattoo's te zetten. Voor de tattoo's wordt dan wel een vergoeding gevraagd. Dus de klanten/ bezoekers dienen hier voor te betalen. 


Huur ons:
U betaald eenmalig kosten berekend aan de tijd en materiaalkosten en wij zetten de Airbrush tattoo's gratis. 

De prijs hiervoor is afhankelijk van de aanvraag. Vraag daarom nu vrijblijvend een offerte aan via ons contact formulier.

binnenkort bij:

2 mei - Dierpark de oliemeulen Tilburg

24-25 mei - Plantjes markt Odijk

7-8-9 juni - Animecon rijswijk

6 juli - Tomo fair

 


Hier onder een aantal voorbeelden van tattoo's die gezet kunnen worden.

Dieren

Pokemon