Airbush tattoo


Wat is een airbrush tattoo?

Een echte tatoeage in principe onomkeerbaar, omdat de kleur onder de huid wordt geïnjecteerd. Met een airbrush-tatoeage is het heel anders, want dit is niets anders dan een tijdelijk nep-tatoeage. Het wordt met behulp van een spuitpistool, speciale verf en eventueel ook sjablonen op de huid aangebracht en kan weer worden verwijderd. De kleur van de airbrushtatoeage duurt slechts enkele dagen.


Airbrush Tattoo verf

Wij gebruiken om een tijdelijke tatoeage te spuiten speciale verf. Dit is een hoog gepigmenteerde, niet giftige carrosserielak. Deze is beschikbaar op waterbasis of op alcoholbasis. Het verschil is dat verf op waterbasis alleen op de huid blijft zitten totdat u deze actief afveegt – bijvoorbeeld tot de volgende douche – terwijl verf op alcoholbasis veeg- en waterbestendig is. Als je wilt dat de kleur op waterbasis net zo lang meegaat als de kleur op alcoholbasis, kunnen wij deze na het zetten de tattoo behandelen met tattoo lak of kun je de tijdelijke tatoeage voor de volgende douche afdekken met folie. Vraag tijdens het event of beurs even welke verf wij gebruiken.


Airbrush Tattoo Stencils

Wij hebben verschillende stencils tot onze beschikking. Wij maken de stencils zelf en testen deze voordat ze tussen de keuze mogelijkheden vallen. Voornamelijk hebben wij stencils van: Pokémon, anime, Marvel , DC, Harry potter en nog meer. Tijdens evenementen en beurzen nemen wij verschillende soorten (afhankelijk van de beurs) mee zodat u verschillende keuzes heeft. 


Airbrush Tattoo's zetten op uw beurs of evenement? 

Zie in het programma hier onder waar wij aanwezig zijn en mocht uw beurs of event er niet tussen zijn neem dan contact op via het contact formulier.