Heat active

Deze workshop is perfect om kennis te maken met de Hot foil-techniek. Iedereen kan het, en zodra je het onder de knie hebt, maak je de mooiste folie-effecten. Het is eigenlijk net als schrijven en tekenen met een gewone pen of een potlood, alleen dan met een stuk metallic folie eronder. Probeer het zelf!

De pen werkt heel eenvoudig. Het is eigenlijk een gewone pen alleen verwarmd. En met een vel folie over het oppervlak dat we gaan versieren en laat je creativiteit de vrije loop! Je kunt teksten schrijven en figuren maken uit de losse pols, maar je kunt ook overtrekken van een mal.

En zo maak je zelfde mooiste kaarten, fotoboeken en bullet journals met deze Heat Active Pen! Met deze hittepen breng je prachtige folie-details aan op een papieren, houten of leren ondergrond. Zo geef je ieder hobbyproject een chique persoonlijke touch! 

 

Tijdens deze workshop gaan we een eigen Notitie boek versieren, door middel van een hitte transfer stylo pen en folie. De folie hebben we in verschillende kleuren beschikbaar en alles wat jij kan tekenen of simpel kan overtrekken kunnen we overbrengen op het gekozen voorwerp.

Waar kan je hot foil nog meer voor gebruiken?

Hot foiling is ontzettend populair! Het mooie glanslaagje op je prints geven net dat beetje extra waar je naar op zoek bent. Of dit nu professionaliteit of creativiteit is. Wil je met de Hot Foil Applicator Starter Kit aan de slag, dan kun je de volgende creaties maken:

  • Kaarten
  • Labels
  • Visitekaartjes
  • Posters
  • Notitie boekjes
  • Agenda's 

 

Hot Foiling makkelijk voor thuis:
de heat active kit is verkrijgbaar na de workshop of bij verschillende hobby zaken.


keuze tussen:

notitie boek A5

tekenboek A5


Wilt u deelnemen aan een van de geplande workshops kijk dan bij de agenda.


Workshops worden georganiseerd in Varik. 
Op eigen locatie in overleg en tegen meerprijs.