Packing and shipping. 

We bieden verschillende manieren om je pakket te verkrijgen.


Regelmatig maken wij zelf een afspraak om de producten bij jou af te leveren. De verzend kosten worden berekend door middel van gewicht en land van bestemming daardoor kunnen de kosten variëren van
€ 1,- tot €30,- maar je kan natuurlijk ook gratis afhalen.

Kies je voor een van de verzendmogelijkheden via verzend maatschappij dan zit er garantie op het product tot het wordt afgeleverd bij de verzendmaatschappij. Daarna is er mogelijkheid op toegedane schade door de verzendmaatschappij en daarvoor nemen wij geen verantwoordelijkheid over de veiligheid van het pakket en de verzendmaatschappij geeft hiervoor geen garantie. Wij maken gebruik van de verzendmaatschappijen DHL en DPD.


Kies je voor New Geek bezorging dan wordt jou pakket op een afgesproken dag en tijd bezorgd door onze eigen koerier en komt je bestelling gegarandeerd netjes en heel aan. 


Pickup point stores: 

't Lab

Iets op de website gezien wat staat in een store ? haal het dan snel uit de winkel:   Op het volgende adres: Spellenwinkel 't Lab Oudegracht 207, 3511 NH Utrecht.
Voor meer informatie over de winkel zie
: https://www.lab-monkey.nl/


4 YOUR GAMES

Iets op de website gezien wat staat in een store ? haal het dan snel uit de winkel: Op het volgende adres: 4 Your Games, Voorstraat 410, 3311 CX Dordrecht.
Voor meer informatie over de winkel zie
: https://www.4yourgames.nl


Art Academy: 
Reserverings- kosten:

Bij het reserveren van een workshop komen reserveringskosten. 
De reserveringskosten worden bij annulering van de workshop niet vergoed. i.v.m. bijkomende transactie kosten.


Verpakkings materialen:
Bij het verpakken letten we ook op het milieu, daarom gebruiken we gerecyclede dozen en verpakkingsmaterialen die hergebruikt zijn en/of kunnen worden.