Packing and shipping. 

We bieden verschillende manieren om je pakket te verkrijgen.


Regelmatig maken wij zelf een afspraak om de producten bij jou af te leveren. De verzend kosten worden berekend door middel van gewicht en land van bestemming daardoor kunnen de kosten variëren van
€ 1,- tot €30,- maar je kan natuurlijk ook gratis afhalen.

Kies je voor een van de verzendmogelijkheden via verzend maatschappij dan zit er garantie op het product tot het wordt afgeleverd bij de verzendmaatschappij. Daarna is er mogelijkheid op toegedane schade door de verzendmaatschappij en daarvoor nemen wij geen verantwoordelijkheid over de veiligheid van het pakket en de verzendmaatschappij geeft hiervoor geen garantie. Wij maken gebruik van de verzendmaatschappijen DHL en DPD.

! LET OP ! : Wij versturen niet met PostNL!

 


Pick up service.

Heb jij een bestelling en kom jij toevallig ook naar de events waar wij aan deelnemen dan kan je kiezen voor ophalen in varik. (en geef dan even aan bij welk event je jouw bestelling zou willen halen dan zorgen wij ervoor dat dit geregeld wordt. 

 

voorwaarden bestelling minimaal 3 dagen voor event gedaan uit de webshop. Order je een custom made vraag of deze tijdig klaar zal zijn. 


Art Academy: 
Reserverings- kosten:

Bij het reserveren van een workshop komen reserveringskosten. 
De reserveringskosten worden bij annulering van de workshop niet vergoed. i.v.m. bijkomende transactie kosten.


Verpakkings materialen:
Bij het verpakken letten we ook op het milieu, daarom gebruiken we gerecyclede dozen en verpakkingsmaterialen die hergebruikt zijn en/of kunnen worden.