3D prints 3D Service


Uw 3D prints laten printen. Dan bent u hier aan het juiste adres bij New Geek

 

Wij hebben al veel 3D print ervaring. En verschillende opdrachten afgerond. Wij hebben al vele klanten hier blij mee kunnen maken. Zowel particulieren als zakelijk klanten.

 

3D PRINT

Heeft u een onderdelen nodig?

Wil je een uniek product op maat/eigen logo?

Of wil je een mooie unieke cadeautje laten printen?

 

MEEDENKEN

Wij denken graag met u mee en kunnen u ook een advies geven over verschillende materialen, mogelijkheden en instellingen.

 

BESTAND

Heeft u het stl bestand al dan kunt u het per mail doorsturen heeft u nog geen bestand? Geen enkel probleem we kunnen het ook tekenen op maat.

 

MATERIAAL

Wij kunnen in meerdere materialen printen zoals:

PLA-ABS-PETG-TPU-ASA-PVA-PET en hyper. De meeste hiervan kunnen in meerdere kleuren. Heeft u vragen of advies nodig? voor een goede keuze met materiaal dan helpen wij u graag.

 

KLEUR

We hebben bijna alle kleuren op voorraad. Een van de beste en nieuwste Bambu Lab hebben we hier dagelijks aan het draaien. Met deze printers kunnen we meerdere soorten materialen printen maar ook in meerdere kleuren tegelijk.

 

TARIEVEN

Wij zijn zeer scherp met de prijzen aan de hand van wat we leveren. We denken altijd mee! De prijzen zijn afhankelijk van welk materiaal er geprint moet worden en hoe groot het object is.

 

ZAKELIJK OF PARTICULIER

Bent u als bedrijf zou opzoek naar onderdelen voor wat dan ook. Wij kunnen ook grote hoeveelheden voor u bedrijf maken.

 

LEVERTIJD

Ook de levertijd is vrij snel we hebben hier meerdere printers draaien. Het is zefs mogelijk om het zelfde dag klaar te krijgen ligt aan het project.

 

VRAGEN

Twijfelt u over uw print, wilt u meer informatie of heeft u specifieke wensen vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan. Dan krijgt u gelijk het scherpste aanbod.